Sunday, October 18, 2020

Skoda Octavia перестала розуміти рідну мову

 Чеська Skoda Octavia перестала розуміти чеську мову. Проблема виявилася в мультимедійному комплексі

У мультимедійної системи нової Октавії виявлено ряд проблем. Як пише Auto.Cz, бортовий голосовий помічник, який на Skoda Octavia іменується Лаура, відчуває труднощі з розпізнаванням рідного для нього мови. Чеські власники Октавії також скаржилися на мимовільне включення і перемикання режимів радіо, «підвисання» мультімедійкі при пошуку в інтернеті, проблеми при спробі підключитися до бортової точці Wi-Fi пристроїв Apple.

Ще одна описувана ситуація - збої в передачі кольорів дисплеєм мультимедійної системи Columbus. Вони виявилися після перегріву екрану, але не зникли після того, як він охолов. Єдиним виходом виявилася заміна дисплея. Чеські автовласники вже почали відвідувати сервісні центри для оновлення програмного забезпечення, яке повинно вирішити проблеми з розпізнаванням чеської мови. Однак, як зазначає видання, як мінімум в двох випадках апгрейд софта приводив до відмови блоку управління подушками безпеки, який також довелося міняти.

No comments:

Post a Comment

У російського Skoda Karoq з'явилася доступна версія

 Skoda Karoq обзавівся доступною версією в Росії, дилери вже відкрили прийом замовлень на новинку. Кросовер оснащений 1,6-літровим мотором в...